Πολιτική επιστροφών


Οι αλλαγές/επιστροφές ΔΕΝ διενεργούνται τηλεφωνικά. Παρακαλούμε αποστείλατε email στο customerservice@pret-a-beaute.com, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες:


Στόχος μας είναι να εγγυηθούμε την πλήρη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του Αριθμού Εξουσιοδότησης Επιστροφών (RAN) από την PRET-A-BEAUTE.GR.

Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστροφών, με εξαίρεση τις επιστροφές λόγω ελαττωματικών προϊόντων και/ή προϊόντων που απεστάλησαν κατά λάθος, βαρύνουν εσάς. Η PRET-A-BEAUTE.GR θα καλύψει όλα τα έξοδα αποστολής για ελαττωματικά προϊόντα και προϊόντα που απεστάλησαν κατά λάθος. Στην τελευταία περίπτωση όλα τα προϊόντα θα σταλούν χρησιμοποιώντας μόνο τη μεταφορική εταιρεία ELTA Courier.

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει:
 1. Να ζητήσετε έναν Αριθμό Εξουσιοδότησης Επιστροφών (RAN) εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας ή συνολικά 10 ημερών από την ημερομηνία αρχικής αποστολής του προϊόντος σε εσάς, επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω email στο customerservice@pret-a-beaute.com. Οι αλλαγές/επιστροφές ΔΕΝ διενεργούνται τηλεφωνικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να έχουν ένα RAN. Τα προϊόντα που δεν προσδιορίζονται με RAN ενδέχεται να επιστραφούν στον αποστολέα.
 2. Να συνεννοηθείτε με μια μεταφορική εταιρεία η οποία θα παραλάβει το πακέτο. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα αποστέλλοντας το πακέτο μέσω της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η PRET-A-BEAUTE.GR (ELTA Courier) ή μέσω μιας άλλης μεταφορικής εταιρείας. Προτιμούμε να μας επιστρέφετε τα εμπορεύματα μέσω της ELTA Courier ώστε να προστατεύονται και να είναι ασφαλισμένα κατά τη μεταφορά τους. Εντούτοις, μπορείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Η PRET-A-BEAUTE.GR δεν εγγυάται την ασφάλεια ή την ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών εκτός της ELTA Courier και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα.
 3. Εφόσον πληρείτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής θα σας χορηγηθεί αριθμός RAN, οπότε και μπορείτε να καλείτε την τοπική σας ELTA Courier και να ζητήσετε να στείλετε την επιστροφή σας με χρέωση "ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ" εντελώς δωρεάν για εσάς.
 4. Το κόστος διαχείρισης της κάθε Επιστροφής ανέρχεται στο πάγιο ποσό των Ευρώ 7 ανά επιστρεφόμενο προϊόν, το οποίο και θα αφαιρείται από το συνολικό ποσό επιστροφής. 
 5. Μόλις η παραγγελία σας παραληφθεί και διεκπεραιωθεί θα σας ενημερώσουμε μέσω email. Η διαδικασία επιστροφών μπορεί να διαρκέσει για διάστημα έως και 15 εργάσιμων ημερών.

Όροι και Συνθήκες Επιστροφής

Για να θεωρηθεί ότι έχετε ασκήσει ορθά το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων θα πρέπει να πληρείτε απόλυτα τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 1. Να ζητήσετε έναν Αριθμό Εξουσιοδότησης Επιστροφών (RAN) εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας (ή συνολικά 10 ημερών από την ημερομηνία αρχικής αποστολής του προϊόντος σε εσάς), επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο email customerservice@pret-a-beaute.com. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι οι RAN που ζητούνται μετά την παρέλευση 7 ημερών από την παράδοση της παραγγελίας (ή συνολικά 10 ημερών από την ημερομηνία αρχικής αποστολής του προϊόντος σε εσάς) εκχωρούνται κατά την διακριτική ευχέρεια της PRET-A-BEAUTE.GR.
 2. Η παραγγελία θα πρέπει να επιστραφεί στην PRET-A-BEAUTE.GR εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που θα λάβετε τον Αριθμό Εξουσιοδότησης Επιστροφών (RAN) από την PRET-A-BEAUTE.GR.
 3. Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την PRET-A-BEAUTE.GR συνοδεύονται από ένα καρτελάκι αναγνώρισης προσαρτημένο με πλαστικό μιας χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να αφαιρέσετε το καρτελάκι ή το πλαστικό, καθώς δεν δεχόμαστε επιστροφές εάν δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν. Για λόγους υγιεινής, τα σκουλαρίκια και τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση. Επίσης, τα κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες (διαμάντια, κ.λπ) δεν επιστρέφονται, ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των πολύτιμων λίθων. Επίσης τα γυαλιά ηλίου δεν επιστρέφονται καθώς δεν μπορεί να διαπιστωθεί πιθανόν ζημία στους φακούς.
 4. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται πλήρη και αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική συσκευασία τους. Όπου παρέχονται, ζώνες και τυχόν συσκευασίες του σχεδιαστή, όπως κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες, δερμάτινες ετικέτες, κουτιά σχεδιαστών και κουτιά της PRET-A-BEAUTE θα πρέπει, επίσης, να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή σας δεν θα γίνεται δεκτή.
 5. Μην χρησιμοποιήσετε τα μαύρα κουτιά της PRET-A-BEAUTE ως εξωτερικό κουτί συσκευασίας για την επιστροφή σας. Τα μαύρα κουτιά αποτελούν μέρος των προϊόντων και αν καταστραφούν οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Επιστρέψτε την παραγγελία σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο συσκευασίας όπως την παραλάβατε.
 6. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην PRET-A-BEAUTE.GR εντός δεκατεσσάρων ημερών (14) από την ημέρα που λάβατε τον Αριθμό Εξουσιοδότησης Επιστροφών (RAN) από την PRET-A-BEAUTE.GR. Προϊόντα που επιστρέφονται μετά το χρονικό περιθώριο των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας, θα γίνονται δεκτά μόνο κατά τη διακριτική ευχέρεια της PRET-A-BEAUTE.GR και αποζημιώνονται μόνο με πίστωση για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος.
 7. Η επιστροφή σας θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής. Επιστροφές που δεν συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής δεν γίνονται δεκτές. 
 8. Εάν επιστρέφετε περισσότερα από ένα είδη από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να τα στείλετε εφάπαξ: η PRET-A-BEAUTE.GR δεν δέχεται πολλαπλές επιστροφές από την ίδια παραγγελία, με τα προϊόντα να αποστέλλονται σε διαφορετικούς χρόνους ή σε διαφορετικές αποστολές.
 9. Επιστροφές εκπτωτικών προϊόντων, προϊόντων που ανήκουν σε Final Sale ή προϊόντων που κατά την αγορά τους έχει χρησιμοποιηθεί εκπτωτικό κουπόνι ή προσφορά δεν υπόκεινται σε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων παρά μόνο έκδοση κουπονιού και πίστωση πόντων με σκοπό την αγορά άλλων προϊόντων.
 10. Παραγγελίες που περιέχουν τρέχουσα προσφορά δώρου δεν υπόκεινται σε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, παρά μόνο έκδοση κουπονιού και πίστωση πόντων με σκοπό την αγορά άλλων προϊόντων. 
 11. Προϊόντα που έχουν αποσταλεί ως προϊόν αλλαγής/προηγούμενης επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτά για επιπλέον επιστροφή.
 12. Προϊόντα που έχουν αγοραστεί με άτοκες δόσεις δεν μπορούν να γίνουν δεκτά για επιστροφή χρημάτων παρά μόνο για πίστωση πόντων με σκοπό την αγορά άλλων προϊόντων μας.
 13. Προϊόντα που έχουν κρατηθεί για λογαριασμό του πελάτη από την PRET-A-BEAUTE.GR για διάστημα μεγαλύτερο των 20 ημερών δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή. 

Εάν πληρείτε όλες τις παραπάνω απαιτήσεις, η PRET-A-BEAUTE.GR θα σας επιστρέψει ολόκληρο το χρηματικό ποσό της αξίας των αγορασθέντων προϊόντων που επιστρέψατε, εκτός από τα έξοδα αποστολής (στην περίπτωση που δεν έχει κρατηθεί κανένα προϊόν από την παραγγελία).

Σε περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν γίνουν δεκτά, θα ειδοποιηθείτε επί τούτου από την PRET-A-BEAUTE.GR. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να επιλέξετε να σας παραδοθούν τα προϊόντα από την PRET-A-BEAUTE.GR με δικές σας δαπάνες. Αν αρνηθείτε την παραπάνω παράδοση, η PRET-A-BEAUTE.GR διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει τα προϊόντα και το ποσό που καταβάλλετε για να αγοράσετε τα προϊόντα.

Επιστροφές Δώρων

Αν λάβατε μία παραγγελία σαν δώρο, μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή με άλλα προϊόντα. Θα λάβετε πιστωτικό κουπόνι με το αντίστοιχο ποσό επιστροφής που θα ισχύει για ένα έτος. Τα εταιρικά δώρα μπορούν να επιστραφούν μόνο από τον αρχικό αγοραστή εντός επτά εργάσιμων ημερών από την αρχική παραλαβή.

Επιστροφές Δώρων YOUR GIFT

Εάν λάβετε προϊόν δώρο από την PRET-A-BEAUTE ως δώρο YOUR GIFΤ, σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας οφείλετε να επιστρέψετε και το δώρο που λάβατε. Μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα που κρατήσετε ανέρχονται στο ποσό των Ευρώ 150, μπορείτε να κρατήσετε το δώρο σας. Στην περίπτωση που το δώρο κρατηθεί από εσάς και δεν επιστραφεί, τότε θα τιμολογηθεί στην αρχική του τιμή και το ποσό θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο προς εσάς ποσό.

Καθυστερημένες Επιστροφές

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που λάβατε τον Αριθμό Εξουσιοδότησης Επιστροφών (RAN) από την PRET-A-BEAUTE.GR. Προϊόντα που επιστρέφονται μετά το χρονικό περιθώριο των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που σας εστάλη ο RAN θα γίνονται δεκτά μόνο κατά τη διακριτική ευχέρεια της PRET-A-BEAUTE.GR και αποζημιώνονται μόνο με πίστωση για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος. Επιπλέον, οι RAN που ζητούνται μετά την πάροδο 7 ημερών από την παράδοση της παραγγελίας θα εκχωρούνται επίσης κατά τη διακριτική ευχέρεια της PRET-A-BEAUTE.  

Ασφάλεια και Πλαστικό Προσάρτησης μιας χρήσης

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την PRET-A-BEAUTE.GR περιλαμβάνουν ένα καρτελάκι αναγνώρισης, το οποίο προσαρτάται με ασφάλεια ή πλαστικό μιας χρήσης. Παρακαλούμε δοκιμάστε τα προϊόντα χωρίς να αφαιρέσετε το καρτελάκι και την ασφάλεια ή το πλαστικό. Προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς το καρτελάκι και την ασφάλεια ή το πλαστικό αλλοιωμένο, δεν γίνονται δεκτά.

Επιστροφές Κοσμημάτων

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τον χειρισμό των κοσμημάτων και να τα δοκιμάζετε χωρίς να αφαιρείτε το καρτελάκι αναγνώρισης που είναι προσαρτημένο σε αυτά με την ασφάλεια μιας χρήσης. Όλα τα κοσμήματα θα πρέπει να επιστρέφονται στο αρχικό, άθικτο κουτί τους και στην προστατευτική θήκη τους (αν υπάρχει), καθώς θεωρείται μέρος του προϊόντος. Κοσμήματα που επιστρέφονται χωρίς τα κουτιά τους ή σε κουτιά που έχουν υποστεί ζημία ενδέχεται να μη γίνουν δεκτά και να επιστραφούν στον πελάτη. Για λόγους υγιεινής, τα σκουλαρίκια για τρυπημένα αυτιά δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση. Tα κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες (διαμάντια, κ.λπ) δεν επιστρέφονται ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των πολύτιμων λίθων.

Επιστροφές Μαγιό, Εσωρούχων και Καλσόν/Κολάν

Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείτε η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Εάν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή εάν τα είδη έχουν λερωθεί, ενδέχεται να μη γίνουν δεκτά και να επιστραφούν στον πελάτη. Τα καλσόν, εσώρουχα και όσα προϊόντα αποστέλλονται με ασφάλεια Πλαστικού Προσάρτησης μιας χρήσης, δεν θα γίνονται δεκτά για επιστροφή, εφόσον η συσκευασία τους έχει ανοιχτεί και το Πλαστικό Προσάρτησης έχει αλλοιωθεί. Αλλαγές θα γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα καλσόν ή εσώρουχα επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία, η οποία δεν έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί. Τα Κολάν ανήκουν στην κατηγορία εσωρούχων και δεν επιστρέφονται. 

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα παράπονα θα αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν πριν την παραλαβή τους έχουν υποστεί φθορά/ζημιά. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν ότι προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψουμε τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Θα κρατούμε τον πελάτη ενήμερο για την εξέλιξη του παραπόνου του. Η διαδικασία μπορεί να πάρει έως και 90 ημέρες.

Ένα προϊόν θα αντιμετωπίζεται ως ελαττωματικό μόνον εφόσον φέρει άθικτη την ασφάλεια της PRET-A-BEAUTE και όλα τα αναγνωριστικά ταμπελάκια, όπως αυτά αποστέλλονται αρχικά από τον οίκο. Σε περίπτωση που οι ασφάλειες του προϊόντος είναι σπασμένες ή αλλοιωμένες αυτό δεν θα γίνεται αποδεκτό ως ελαττωματικό. Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί/φορεθεί έστω και για ελάχιστο χρονικό διάστημα δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ελαττωματικά καθώς δεν μπορεί να εξακριβωθεί η χρήση τους από τον Πελάτη.

Αλλαγές

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος προϊόντος ή να αντικαταστήσετε με άλλο προϊόν. Τα έξοδα αποστολής/επιστροφής του αρχικού προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Το νέο προϊόν αποστέλλεται δωρεάν από την PRET-A-BEAUTE.

Αλλάζουμε όλα τα προϊόντα εφόσον μας επιστρέφονται αφόρετα και σε τέλεια κατάσταση, με άθικτη την αρχική συσκευασία τους εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος από την αρχική ημερομηνία αποστολής.

Για να αλλάξετε ένα προϊόν, απλώς διευκρινίστε το νέο μέγεθος που θέλετε όταν ζητάτε τον RAN και ακολουθήστε τις προαναφερθείσες οδηγίες για τις επιστροφές. 

Δεν γίνονται επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες (δηλ. προϊόντα που παραγγέλλονται ειδικά από μια πελάτισσα και συνήθως δεν βρίσκονται διαθέσιμα).

Προϊόντα που έχουν αποσταλεί ως προϊόν αλλαγής/προηγούμενης επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτά για επιπλέον επιστροφή.

Προϊόντα που έχουν κρατηθεί για λογαριασμό του πελάτη από την PRET-A-BEAUTE.GR για διάστημα μεγαλύτερο των 20 ημερών δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή. 

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα μεγάλης αξίας επιστρέφονται με συστημένο ταχυδρομείο και ότι είναι ασφαλισμένα. Δεν φέρουμε ευθύνη για απώλεια κατά τη μεταφορά επιστρεφόμενων προϊόντων.

Επιστροφή χρημάτων

Μόλις η PRET-A-BEAUTE παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα και ελέγξει ότι αυτά πληρούν όλες τις απαιτήσεις για επιστροφή, θα λάβετε ένα email που θα σας ενημερώνει ότι τα προϊόντα έγιναν δεκτά. Η αξία των προϊόντων θα πιστωθεί στην πιστωτική κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμού του αγοραστή ή στο λογαριασμό σας στην PRET-A-BEAUTE. Από την αξία των προϊόντων θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής εφόσον δεν κρατήθηκε κανένα προϊόν από την αρχική παραγγελία.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, PayPal, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό), η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ξεκινάει αμέσως μετά την παραλαβή από την PRET-A-BEAUTE του επιστρεφόμενου προϊόντος και την έγκριση επιστροφής αυτού από το Τμήμα Επιστροφών. 

Το χρονικό διάστημα επιστροφής του ποσού που καταβάλατε εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα. Ο χρόνος επιστροφής χρημάτων εξαρτάται από την πολιτική της τράπεζας που εξέδωσε την κάρτα σας. 
 • PayPal. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό που διατηρείτε στην PayPal και θα φανούν αμέσως. Η πραγματική αποζημίωση στην πιστωτική κάρτα που έχετε συνδέσει με τον λογαριασμό σας στο PayPal εξαρτάται από την εταιρεία που εξέδωσε την κάρτα.
 • Αντικαταβολή / Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. Το ποσό που πληρώσατε για τα προϊόντα που επιστρέψατε θα επιστραφεί στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας αποστείλετε. Ο χρόνος που απαιτείται για την επιστροφή χρημάτων εξαρτάται από την εκάστοτε τράπεζα. Συνήθως τα χρήματα επιστρέφονται εντός διαστήματος δεκαπέντε (15) ημερών. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι είναι απαραίτητο να έχετε τραπεζικό λογαριασμό για να λάβετε επιστροφή χρημάτων για παραγγελίες που πληρώσατε με Αντικαταβολή.
 • Αν η παραγγελία σας έχει σταλεί σε προορισμό εντός της ΕΕ, θα σας επιστραφούν όλοι οι φόροι που ισχύουν επί των πωλήσεων. Για προορισμούς εκτός της ΕΕ, οι δασμοί και οι φόροι επί των πωλήσεων δεν επιστρέφονται από την PRET-A-BEAUTE.GR. Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε απευθείας με την υπηρεσία τελωνείων της περιοχής σας και εφόσον τους προσκομίσετε όλα τα αποδεικτικά επιστροφής λογικά θα σας επιστραφούν οι φόροι.

Τα έξοδα συλλογής της αντικαταβολής και τυχόν έξοδα κατάθεση ή μεταφοράς χρημάτων στο λογαριασμό μας θα χρεωθούν στον πελάτη και θα κρατηθούν από το ποσό προς πίστωση.

Στην περίπτωση αγοράς προϊόντων με την μέθοδο πληρωμής «Πληρωμή με Άτοκες Δόσεις Χωρίς Πιστωτική Κάρτα» δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. 

Η PRET-A-BEAUTE ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PRET-A-BEAUTE. EΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.