Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα PRET-A-BEAUTE γίνονται δεκτές οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners, American Express καθώς και όλες οι προπληρωμένες κάρτες. Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώστε την πληρωμή πατώντας το κουμπί ΠΛΗΡΩΜΗ. 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα PRET-A-BEAUTE παρέχεται δυνατότητα πληρωμής με 2 έως και 6 άτοκες δόσεις ανάλογα με το συνολικό ποσό. Εάν επιθυμείτε πληρωμή μέσω Πιστωτικής με Δόσεις επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής "ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ"

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

από €90 έως € 200 - επιλέξτε έως 2 άτοκες δόσεις
από €201 έως €400 - επιλέξτε έως 3 άτοκες δόσεις
από €401 έως €600 - επιλέξτε έως 4 άτοκες δόσεις
από €601 έως €1000 - επιλέξτε έως 5 άτοκες δόσεις
από €1001 - επιλέξτε έως 6 άτοκες δόσεις

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καλέστε μας καθημερινά στο τηλέφωνο 210 8037411 μεταξύ 10:00-20:00 ή επικοινωνήστε με email στη διεύθυνση customerservice@pret-a-beaute.com.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. 

Η παράδοση των παραγγελιών, όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.

Πληρωμή με Άτοκες Δόσεις ΧΩΡΙΣ Πιστωτική Κάρτα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα PRET-A-BEAUTE σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, σε 2 ή 3 άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. 

Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και εξοφλήστε τα σε 2 ή 3 άτοκες δόσεις ανάλογα με το συνολικό ποσό. Τα προϊόντα θα δεσμεύονται για εσάς από την PRET-A-BEAUTE και θα σας αποστέλλονται με την εξόφληση της τελευταίας δόσης. Η εξόφληση των δόσεων μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση της αντικαταβολής θα επιβαρύνεστε με το ποσό των €2 για κάθε δόση εκτός της τελευταίας οπότε και θα σας παραδίδεται η παραγγελία.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δικαιούται 2 δόσεις, η πρώτη δόση θα εξοφλείται εντός 15 ημερών και ένα μήνα μετά, θα εξοφλείται και η δεύτερη δόση οπότε και θα σας αποστέλλονται τα προϊόντα.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

από €0 έως € 100 - 2 άτοκες δόσεις
από €101 και άνω - 3 άτοκες δόσεις

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας δύο ημέρες μετά την αρχική σας παραγγελία, η PRET-A-BEAUTE θα σας επιστρέψει το ποσό που έχετε πληρώσει, αφού πρώτα παρακρατήσει ποσοστό 10% του συνόλου για την κάλυψη των εξόδων δέσμευσης των προϊόντων (restocking fee) με ανώτατο ποσό χρέωσης τα €50 (Πενήντα Ευρώ).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε καλέστε μας καθημερινά στο τηλέφωνο 210 8037411 μεταξύ 10:00 - 20:00 ή επικοινωνήστε με email στη διεύθυνση customerservice@pret-a-beaute.com.

Πληρωμή μέσω PAYPAL

Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα μεταφερθείτε στην σελίδα της Paypal. Εκεί θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο και έπειτα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με τον PayPal λογαριασμό σας. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη. 

Η πληρωμή με PayPal προσφέρεται μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες από την PRET-A-BEAUTE.

Πληρωμή Με Τραπεζική Κατάθεση

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και θα σας παραχωρήσουμε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο πρέπει να γίνει η κατάθεση στην οθόνη σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Κατά την κατάθεση στην Τράπεζα παρακαλούμε αναφέρετε τον
αριθμό παραγγελίας σας ή το επίθετό σας.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (2) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 48 ώρες, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Πληρωμή με την Παράδοση της Παραγγελίας (Αντικαταβολή) 

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά την ταχυμεταφορική εταιρεία, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του pret-a-beaute.gr, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας στον τόπο που έχετε υποδείξει ή κατά την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας. Η υπηρεσία Aντικαταβολής για την Ελλάδα δεν χρεώνεται και παρέχεται δωρεάν.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, στην περίπτωση της Aντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβεί τα πεντακόσια Ευρώ (€500).

Σχετική Νομοθεσία
Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) Ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά». Ως εκ τούτου, οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους.