Τρόποι Πληρωμής

 • Πληρωμή με την Παράδοση της Παραγγελίας (Αντικαταβολή)

  Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά την ταχυμεταφορική εταιρεία, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του pret-a-beaute.gr, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας στον τόπο που έχετε υποδείξει ή κατά την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας. Η υπηρεσία Aντικαταβολής για την Ελλάδα δεν χρεώνεται και παρέχεται δωρεάν.
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, στην περίπτωση της Aντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβεί τα πεντακόσια Ευρώ (€500).

  Σχετική Νομοθεσία
  Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) Ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά». Ως εκ τούτου, οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους.

 • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

  Στο ηλεκτρονικό κατάστημα PRET-A-BEAUTE γίνονται δεκτές οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard καθώς και οι προπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard. Σε συνεργασία με την Viva Wallet, με το που επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την Πιστωτική Κάρτα, θα λάβετε μια ειδοποίηση πληρωμής με θέμα "Ολοκλήρωση της Αγοράς σας" στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) από την Viva Wallet, μέσω του οποίου θα συνδεθείτε για λόγους ασφαλείας με την Viva Wallet όπου και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. 

  Στο ηλεκτρονικό κατάστημα PRET-A-BEAUTE παρέχεται δυνατότητα πληρωμής με 3 έως και 12 άτοκες δόσεων ανάλογα με το συνολικό ποσό. Παρακαλούμε συμπληρώστε στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ (που θα βρείτε στο καλάθι σας) εάν επιθυμείτε άτοκες δόσεις, ή καλέστε μας καθημερινά στο τηλέφωνο 210 8037411 μεταξύ 10:00-20:00.

  ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  από €90 έως € 200 - επιλέξτε έως 3 άτοκες δόσεις
  από €201 έως €400 - επιλέξτε έως 5 άτοκες δόσεις
  από €401 έως €600 - επιλέξτε έως 6 άτοκες δόσεις
  από €601 έως €1000 - επιλέξτε έως 10 άτοκες δόσεις
  από €1001 - επιλέξτε έως 12 άτοκες δόσεις

  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καλέστε μας καθημερινά στο τηλέφωνο 210 8037411 μεταξύ 10:00-20:00 ή επικοινωνήστε με email στη διεύθυνση customerservice@pret-a-beaute.com.

  Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. 

  Η παράδοση των παραγγελιών, όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.

 • Πληρωμή μέσω PAYPAL

  Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα μεταφερθείτε στην σελίδα της Paypal. Εκεί θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο και έπειτα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με τον PayPal λογαριασμό σας. 

  Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη. 

  Η πληρωμή με PayPal προσφέρεται μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες από το pret-a-beaute.gr